Stress, competition, work and so many more other factors contribute to a very difficult period for men’s and their health. Do you have to have the power, both psyhical and mental, to accomplish a lot of things ? Then, for sure, you need to take care about all aspects of your health, starting with fitness and ending with sexuality.

Here are the big men’s health  categories that people should pay attention to, they are very important for a fully strength, high morale person. Our bodies suffer through illnesses and accidents and many are unavoidable. Taking care of your body also includes scheduled maintenance and screening examinations to detect illnesses at an early stage, which increases the potential for cure and a return to health. Learning to listen to the body’s warning signs and symptoms is the same as paying attention to the check engine light in your car, neither should be ignored.

Cardiovascular Disease: The Leading Men’s Health Threat. They call it atherosclerosis, meaning “hardening of the arteries.” But it could as easily be from the Latin for “a man’s worst enemy.” Lung Cancer: Still a Health Threat to Men: Lung cancer is a terrible disease: ugly, aggressive, and almost always metastatic. Lung cancer spreads early, usually before it grows large enough to cause symptoms or even show up on an X-ray. By the time it’s found, lung cancer is often advanced and difficult to cure. Less than half of men are alive a year later. Prostate Cancer: A Leading Cancer for Men, this is one health problem men can lay full claim to — after all, women don’t have prostates. A walnut-sized gland behind the penis that secretes fluids important for ejaculation, the prostate is prone to problems as men age.

So cardio problems, lung cancer, prostate cancer and diabetes are the most common diseases that kill men. To avoid them you need to watch your diet , avoid smoking, do exercises and be relaxed.

But what about mental health ? Here the sexual performances have a big role, sexuality is a big chapter for men’s health. Looking good is also important so fitness must not be forgotten. So many things to watch! Lucky us , we live in the internet age, we can inform ourselves easily using men’s health info portals. For our finnish readers we recommend https://www.tervemies.com/. And here is the finnish translation:

Stressi, kilpailu, työ ja niin monet muut tekijät vaikuttavat hyvin vaikeaksi ajanjaksoksi miehille ja heidän terveydelleen. Onko sinulla oltava sekä psykinen että henkinen voima saavuttaa paljon asioita? Sitten on varmasti huolehdittava kaikista terveyteen liittyvistä näkökohdista, alkaen kuntoilusta ja seksuaalisuudesta.

Tässä ovat suuret miesten terveysluokat, jotka ihmisten tulisi kiinnittää huomiota, ne ovat erittäin tärkeitä täysin voimakkaalle, korkealle moraalille. Kehomme kärsivät sairauksista ja onnettomuuksista, ja monet niistä ovat väistämättömiä. Kehon hoitaminen sisältää myös aikataulun mukaiset huolto- ja seulontatutkimukset sairauksien havaitsemiseksi varhaisessa vaiheessa, mikä lisää parannuskeinoja ja terveydentilaan palaamista. Oppiminen kuunnella kehon varoitusmerkkejä ja -ongelmia on sama kuin autosi tarkistusmoottorin valon kiinnittäminen, eikä sitä pitäisi myöskään sivuuttaa.

Sydän- ja verisuonitauti: johtava miesten terveysuhka. He kutsuvat sitä ateroskleroosiksi, mikä tarkoittaa “valtimoiden kovettumista”. Mutta se voisi olla yhtä helposti latinalaiselta “miehen pahimmalle viholliselle”. Keuhkosyöpä: edelleen terveysuhka miehille: keuhkosyöpä on kauhea tauti: ruma, aggressiivinen ja lähes aina metastaattinen. Keuhkosyöpä leviää aikaisin, yleensä ennen kuin se kasvaa riittävän suureksi, jotta se voi aiheuttaa oireita tai jopa näkyä röntgensäteellä. Kun se on löydetty, keuhkosyöpä on usein edennyt ja vaikea hoitaa. Alle puolet miehistä on elossa vuosi myöhemmin. Eturauhassyöpä: johtava syöpä miehille, tämä on yksi terveysongelma, miehet voivat antaa täyden väitteen – loppujen lopuksi naisilla ei ole eturauhasia. Pähkinän takana oleva pähkinän kokoinen rauhas, joka erittää siemensyöksyyn tärkeitä nesteitä, on eturauhasen altis ongelmille miehillä.

Joten sydänongelmat, keuhkosyöpä, eturauhassyöpä ja diabetes ovat yleisimpiä miehiä tappavia sairauksia. Niiden välttämiseksi sinun täytyy katsella ruokavaliota, välttää tupakointia, tehdä harjoituksia ja olla rento.

Mutta entä mielenterveys? Täällä seksuaalinen esitys on suuri rooli, seksuaalisuus on suuri luku miesten terveydelle. Hyvin katsominen on myös tärkeää, joten kuntoa ei saa unohtaa. Niin paljon katsottavaa! Lucky us, me elämme internet-aikakaudella, voimme kertoa itsellemme helposti käyttämällä miesten terveystietoportaaleja. Suomalaisille lukijoillemme suosittelemme Terve Mies. Ja tässä on suomenkielinen käännös: